Prirodni preparati za potenciju

Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

Opšte informacije

Ovu Politiku privatnosti izdaje ANMANIS D.O.O. UGRINOVAČKI PUT 83LJ Beograd, matični broj: 20285885, PIB: 104991165 ( u daljem tekstu ANMANIS D.O.O. ). Za više informacija o ANMANIS D.O.O., pogledajte naš vebsajt: https://afrodizijak.rs
Politika privatnosti sastavni je deo Uslova korišćenja online prodavnice.

Lice za zaštitu podataka o ličnosti je Zoran Sarić. Kontakt e-mail: anmanis.bg@gmail.com

1. Obrada ličnih podataka

Zaštiti privatnosti korisnika online prodavnice pristupamo vrlo ozbiljno te nam je stoga važno informisati Vas o načinu obrade Vaših ličnih podataka, svrsi i zaštiti te Vam pružiti i sve ostale relevantne informacije odnosne na prikupljanje i korištenje Vaših ličnih podataka kao korisnika online prodavnice.

Sve Vaše podatke obvezujemo se obrađivati i štititi u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS, br. 87/2018 u daljem tekstu: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti) te svim pozitivnim propisima na snazi u Republici Srbiji, po najvišim standardima koje ANMANIS D.O.O. primenjuje u svom poslovanju.

Za korišćenje usluga naše online prodavnice ne morate biti registrovani korisnik.

2. Pravni osnov za obradu ličnih podataka

Obrada podataka korisnika ANMANIS D.O.O. y online prodavnice vrši se se u skladu sa članom 12. st. 1. tački 2) Zakona o zaštiti podataka o ličnosti te članom 12. st. 1. tački 1. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Za realizaciju kupovine naših proizvoda, u obavezi ste nam dostaviti određene lične podatke bez kojih ne bi bilo moguće realizirati kupovinu. Lični podaci Kupca neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko Kupac nije izrazio saglasnost za navedeno, odnosno dao pristanak.

Ako kupac želi postati član ANMANIS D.O.O. programa, tada je nužno da da prihvati opšte uslove Ugovora o pristupanju lojalti programu te se u tom slučaju njegovi podaci obrađuju temeljem navedenog Ugovora.

Više informacija možežete pogledati ovde

3. Svrha obrade ličnih podataka

Svrha obrade ličnih podataka korisnika korisnika online prodavnice je realizacija kupovine naših proizvoda, isporuke pošiljke na adresu koju ste ostavili, rešavanje reklamacija, kontakt sa potrošačem u slučaju da je potrebna neka dodatna informacija sa pošiljkom, primanje marketinških poruka putem elektronske pošte ili SMS poruka ukoliko ste dali pristanak za navedeno.

4. Vrste ličnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo

Lični podaci koji su neophodni prilikom kupovine na sajtovima AU Lilly Drogerie su sledeći:

  • Ime i prezime,
  • adresa elektronske pošte (e-mail),
  • kontakt telefon,
  • mesto stanovanja i poštanski broj,
  • adresa stanovanja
  • i IP adresa sa koje pristupate online prodavnici.

Ime i prezime, kontakt telefon, mesto stanovanja i poštanski broj su neophodni za samu isporuku porudžbine. Adresa elektronske pošte se koristi za slanje konfirmacionih poruka po završenoj kupovini, i komunikaciju, i ukoliko ste dali pristanak, za slanje marketinških i reklamnih poruka. IP adresu beležimo iz sigurnosnih razloga.

Molimo da primite k znanju da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.

5. Razdoblje čuvanja osobnih podataka

Vaše lične podatke čuvaćemo 5 godina od poslednje upotrebe našeg sajta.

7. Razmena ličnih podataka

ANMANIS D.O.O. može lične podatke razmenjivati sa sledećim grupama primalaca:

  1. Obrađivačima podataka koji u ime ANMANIS D.O.O. kao rukovaoca obrađuje podatke o ličnosti temeljem pismenog ugovora i pismenih uputstava te preduzima, a u skladu sa ugovornim odnosu sa rukavocem sve potrebne mere zaštite ličnih podataka.
  2. Kurirskoj službi koji u ime ANMANIS D.O.O. vrši isporuku porudžbina kupcima a u skladu sa ugovornom odnosu sa rukovaocem vodi

U svim takvim slučajevima ANMANIS D.O.O. će zadržati kontrolu nad ličnim podacima i odgovornost za korišćenje ličnih podataka, a ostale primatelje obavezati odgovarajućim ugovorima na postupanje sa ličnim podacima u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

8. Obrada ličnih podataka maloletnih lica

Maloletnim licima nije dozvoljen pristup niti korišćenje sajta i kao takva se ne vrši obrada podataka maloletnih lica.

ANMANIS D.O.O. proverava odgovarajućim merama da li se usluge naše online prodavnice odvijaju u skladu sa zakonskom obavezom iz člana 16. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

9. Administrativne e-mail poruke

Za potrebe registracije i /ili realizacije kupovine, ANMANIS D.O.O. šalje administrativne e-mail poruke koje se odnose na korisničku aktivnost na svom sajtu i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim računima, zahteve ili pitanja i koje su nužne za funkcionisanje stranice te se primanje navedenih poruka ne može isključiti.

10. Obrada ličnih podataka u okviru marketinških aktivnosti

Vaše lične podatke obrađujemo u svrhe marketinga, samo ako ste nam za isto dali pristanak. U tu svrhu, možemo Vam slati newslettere na adresu koju ste naznačili za primanje takvih poruka.

Svoj pristanak za primanje marketinških poruka u svako doba možete opozvati sa budućim dejstvom slanjem email poruke na afrodizijak.rs. Kako bi bili sigurni da postoji osnov za brisanje vaših podataka moguće je da ćemo od vas zatražiti da nam takav zahtev pošaljete sa email adrese kojom ste se prvobitno registrovali na naš sajt.

11. Pristupanje ličnim podacima

Vašim Identifikacijskim ličnim informacijama na naše veb sajtu možete pristupiti pomoću šifre i Vašeg korisničkog imena. Preporučujemo da nikome ne otkrivate vašu šifru. Uz to, vaše Identifikacijske lične informacije se čuvaju na serveru kojem mogu pristupiti samo odgovorne osobe i pružatelji usluga.

12. Informacije vezane za vaša prava

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti pripadaju Vam sledeća prava:

  • Pravo na informisanje o Vašim ličnim podacima koje smo pohranili,
  • Pravo na pristup podacima,
  • Pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših ličnih podataka
  • Pravo na prigovor na obradu podataka
  • Pravo na podnošenje pritužbe Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Ako želite iskoristiti Vaša prava, obratite se Vašim zahtevom na adresu afrodizijak.rs kao i kontatom našeg telefona 065/3726-777

13. Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici www.afrodizijak.rs mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

14. Korišćenje kolačića

Kada pregledate stranice na adresi afrodizijak.rs, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica.

Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer), i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove se informacije koriste za ograničavanje glasanja samo jednom sa iste IP adrese, odnosno statistički podaci o internet pretraživačima.Ovaj kolacic služi da bi napravio sprecio automatizovane radnje (BOT)

Za potrebe rada stranice upotrebljavamo sledeće neophodne kolačiće

Neophodni (2)

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Call Now Button065/3726-777