Prirodni preparati za potenciju

Preparati za potenciju

preparati za potenciju

Preparati za potenciju

  Preparati za potenciju potpuno prirodni na biljnoj bazi. Ukoliko ste se susreli sa problemom erektilne disfunkcije tj. impotencije, sigurno vam je palo na pamet da prvo isprobate neki prirodan preparat. Pitanje je koji? Prirodni preparati za potenciju se mogu naći ali je pametno odabrati one koji su ispitani i podržani od strane Ministarstva zdravlja. Prirodni preparati za potenciju nisu ograničeni na pol niti godine. Problemi ove prirode se mogu javiti u bilo kojem životom dobu a mi sa zadovoljstvom preporučujemo preparate i za dame i za gospodu.

Kakvi sve preparati za potenciju postoje i zašto je ovo pravi problem današnjice?

  U apotekama ćete najčešće pronaći preparate za potenciju u obliku tableta. Mnogi lekovi tradicionalne medicine mogu imati neželjena dejstva i kontra efekte, pa je preporuka da probleme ove prirode najpre pokušate da rešite prirodnim preparatima. Bilo da je vaš problem performansi u spavaćoj sobi izazvan vaskularnim, neurološkim, hormonskim ili psihičkim faktorima, preparati koji su na bazi proverenih sastojaka mogu biti od pomoći. Impotencija nastala usled psiholoških razloga može biti kratkotrajna, pa se u ovom slučaju savetuje izbegavanje jakih lekova i podstiče korišćenje prirodnih preparata za potenciju. Pored psiholoških problema 80% slučajeva erektilne disfunkcije uzrokovano je nedovoljnim dotokom krvi u polni organ usled nekog drugog fiziološkoh oboljenja. Često su ovo hronični problemi koji vas prate jako drugo i nema potrebe pratiti ih dodatnom terapijom. Ne morate se više oslanjati samo na lekove. Više nema razloga da se odričete redovnih seksualnih odnosa i aktivnosti, u bilo kojoj deceniji života.

Predstavljamo vam čudesni žen-šen ili gingseng!

  Žen-šen (gingseng) je biljka koja normalizuje funkcije organizma koji je pod bilo kojom vrstom stresa (fizički, emocionalni lii biohemijski stres). Korišćenje preparata na bazi ove čudesne azijske biljke vam može omogućiti olakšanje i u trajanju do 48h. Postoje prirodni preparati koji vam mogu pomoći da zadovoljite svoju seksualnu potrebu, zadovoljite partnera, ili vam mogu pomoći kod stvaranja potomstva. Vaše reproduktivno zdravlje i zadovoljstvo su nama prioritet. Povratite svoju polnu moć preporučenim dodacima u ishrani!
  • 48 Hours Ginseng Čokolada za muškarce – uz samo jedan komad čokolade kroz 30 minuta dobijate prirodni ekstrakat ginsenga u trajanju od 48h!
  • 48 Hours Ginseng Kafa – uz samo jedan paket dnevno, i aromu kafe, za 15 minita dobijate efekat ovog jakog afrodizijaka u trajanju od 48h. Vaše perfosmanse će oduševiti partnera!
  • 48 Hours Ginseng Lady Čokolada – miris i ukus čokolade kroz 30min omogućava vam seksualnu moć!
  • 48 Hours Gold Drink – napitak uz aromu nara sa jakim afrodizijakom povećava vaše seksualne performanse.
 

Naši preparati za potenciju su ispitani i provereni

  U stranoj literaturi, u Žurnalu urologije, postoji studija koja je pokazala da ova izuzetna biljka značajno dovodi do poboljšanja erekcije, u poređenju sa biljkama sa placebo efektom. Pored toga se možemo pohvaliti da za naše poizvode su urađena istraživanja u Zavodu za javno zdravlje Batut i Zakonom o bezbednosti hrane ih je podržalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Uzimajte samo proverene prirodne preparate za potenciju!

Diskrecija i bezbednost

  · Bilo koji od proizvoda iz našeg asortimana možete poručiti na broj telefona 065/3726-777! · Proizvode možete poručiti i u online prodavnici . Svaka porudžbina se obavlja uz totalnu zaštitu vaše privatnosti, te se pri online kupovini ne morate ni registrovati. Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe. Načine plaćanja poručivanja na linku.
Call Now Button065/3726-777