Prirodni preparati za potenciju

Uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je www.afrodizijak.rs . Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu,  e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbinu Prodavcu, ili pošalje narudžbinu, pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Putem web shopa www.afrodizijak.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Cene su sa PDV-om.

Valuta je srpski dinar (rsd).

Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je omaškom na sajtu u odnosu na poručeni model označena pogrešna cena (na primer umesto 1000 dinara, stoji cena 100 dinara), prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni model važila u trenutku poučivanja. U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.

DOSTAVA

Uslovi dostave

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cele Srbije, izuzev Kosova. Proizvodi se šalju putem dostavne službe.

Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana. Rok počinje od trenutka kad afrodizijak.rs primi uplatu na žiro račun ili kada naruči dostavu na kućnu adresu. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Dostava naručene robe je besplatna za narudžbine ukupne vrednosti preko 5.000 dinara. Za narudžbine manje vrednosti dostava se naplaćuje po cenovniku kurirskih službi za celu pošiljku (ne naplaćuje se za svaki poručeni proizvod pojedinačno).

Ostali uslovi dostave:

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja!

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Rok za prijavu reklamacije na oštećenje u transportu je 24h od trenutka preuzimanja robe.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

POVRAT / REKLAMACIJE

Reklamacije, saobraznost Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

isporuka robe koja nije naručena

isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ( u daljem tekstu: Zakon) afrodizijak.rs odgovara za nesaobraznost robe koju prodaje. Zakonska odgovornost ne postoji ako isporučena roba:

odgovara opisu koji je dao prodavac i ako ima svojstva robe koju je prodavac pokazao potrošaču kao uzorak ili model;

ima svojstva potrebna za naročitu upotrebu za koju je potrošač nabavlja, a koja je bila poznata prodavcu ili mu je morala biti poznata u vreme zaključenja ugovora;

ima svojstva potrebna za redovnu upotrebu robe iste vrste

po kvalitetu i funkcionisanju odgovara onome što je uobičajeno kod robe iste vrste i što potrošač može osnovano da očekuje s obzirom na prirodu robe i javna obećanja o posebnim svojstvima robe data od strane prodavca, proizvođača ili njihovih predstavnika, naročito ako je obećanje učinjeno putem oglasa ili na ambalaži robe

Postupak reklamacije

Potrošač može izjaviti reklamaciju zbog nesaobraznosti robe i zbog pogrešno obračunate cene i drugih nedostaka elektronskim putem na e-mail adresu anmanis.bg@gmail.com ili pismeno na adresu sedišta. Uz reklamaciju priložite račun, kopiju računa ili otpremnicu. Nesaobrazan proizvod nam možete poslati putem kurirske službe. Najkasnije, u roku od 8 dana od prijema reklamacije afrodizijak.rs će da odgovori na reklamaciju sa odlukom da li prihvata reklamaciju, izjašnjenjem o zahtevu potrošača i predlogom i rokom za rešavanje reklamacije.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ovlašćeni ste da odustanete od ugovora ne navodeći razloge za to u roku od 7 dana od datuma isporuke proizvoda, te ste u skladu sa članom 35. stav 4. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni ste za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja* robom na način koji prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovila priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Rukovanje proizvodom umanjuje vrednost proizvoda.

Prilikom jednostranog raskida Ugovora neophodno je sledeće: popunite i pošaljite na anmanis.bg@gmail.com i nakon naše potvrde o prijemu popunjenog obrasca, pošaljite popunjen Obrazac sa kompletnim proizvodom i računom na adresu: ANMANIS D.O.O. UGRINOVAČKI PUT 83LJ 11000 Beograd.

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen.Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenja proizvoda krivicom kupca, obiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak. Uz proizvod obavezno pošaljite i neoštećenu ambalažu proizvoda.

Troškove transporta prilikom Jednostranog raskida Ugovora snosi kupac. Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da Vam prihvatimo zahtev. afrodizijak.rs će najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od prijema obrasca za odustanak Korisniku vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine/maloprodajnog računa. afrodizijak.rs može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo.

Preporučujemo Vam:

da dobro pogledate karakteristike proizvoda koji su navedeni u ponudi prilikom izbora proizvoda,

da ne preuzimate proizvod ako je ambalaža oštećena, nego dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati nama, jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod sa neoštećenom ambalažom

ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo skinite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrednost proizvoda

da pregledate proizvod i ako ima vidljivih oštećenja (npr. slomljen je deo, ogreban proizvod što je nastalo usled transporta ili skladištenja) što pre nas obavestite i vratite proizvod bez da ste ga koristili.

Call Now Button065/3726-777